Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095
Название: Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition
Авторы: Penkina, N.
Odarchenko, D.
Semenchyk, N.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Penkina N., Odarchenko D., Semenchyk N. Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 444-445
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-445-446.pdf20.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.