Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Penkina, N. | - |
dc.contributor.author | Odarchenko, D. | - |
dc.contributor.author | Semenchyk, N. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T09:58:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T09:58:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Penkina N., Odarchenko D., Semenchyk N. Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 444-445 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-445-446.pdf | 20.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.