Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45095
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Penkina, N. | - |
dc.contributor.author | Odarchenko, D. | - |
dc.contributor.author | Semenchyk, N. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T09:58:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T09:58:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Penkina N., Odarchenko D., Semenchyk N. Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 444-445 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-445-446.pdf | 20.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.