Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPenkina, N.-
dc.contributor.authorOdarchenko, D.-
dc.contributor.authorSemenchyk, N.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:58:46Z-
dc.date.available2024-01-09T09:58:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationPenkina N., Odarchenko D., Semenchyk N. Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 444-445uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleFormation of the range of beverages at the account of improving the recipe compositionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-445-446.pdf20.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.