Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPenkina, N.-
dc.contributor.authorOdarchenko, D.-
dc.contributor.authorSemenchyk, N.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:58:46Z-
dc.date.available2024-01-09T09:58:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationPenkina N., Odarchenko D., Semenchyk N. Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 444-445uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45095-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleFormation of the range of beverages at the account of improving the recipe compositionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-445-446.pdf20.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.