Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45087
Название: Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарства
Авторы: Червоний, В. М.
Вікулова, Д. Р.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Червоний В. М., Вікулова Д. Р. Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 434-435
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45087
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-435-436.pdf161.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.