Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080
Название: Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні
Авторы: Червоний, В. М.
Бабчик, М. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Червоний В. М., Бабчик М. О. Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 427
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-428.pdf120.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.