Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080
Title: Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні
Authors: Червоний, В. М.
Бабчик, М. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Червоний В. М., Бабчик М. О. Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 427
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-428.pdf120.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.