Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080
Title: | Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні |
Authors: | Червоний, В. М. Бабчик, М. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Червоний В. М., Бабчик М. О. Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 427 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-428.pdf | 120.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.