Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТєлєтов, О. С.-
dc.contributor.authorТєлєтова, С. Г.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:28:02Z-
dc.date.available2024-01-09T09:28:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТєлєтов О. С., Тєлєтова С. Г. Особливості регіонального неймінгу в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 423-424uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45076-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості регіонального неймінгу в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-424-425.pdf182.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.