Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45066
Название: Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі
Авторы: Сємєйкіна, А. С.
Пенкін, А. К.
Полупан, В. В
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сємєйкіна А. С., Пенкін А. К., Полупан В. В. Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 414-415
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45066
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-415-416.pdf125.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.