Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45066
Title: | Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі |
Authors: | Сємєйкіна, А. С. Пенкін, А. К. Полупан, В. В |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сємєйкіна А. С., Пенкін А. К., Полупан В. В. Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 414-415 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45066 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-415-416.pdf | 125.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.