Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45021
Назва: Innovations and craft technologies for horeca
Автори: Kolesnyk, V.
Kudryashov, A.
Osadcha, D.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Kolesnyk V., Kudryashov A., Osadcha D. Innovations and craft technologies for horeca. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 344-345
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45021
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-345-346.pdf21.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.