Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870
Title: | Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні |
Authors: | Грихно, А. О. Гонта, О. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Грихно А. О., Гонта О. І. Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-262 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-260-263.pdf | 148.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.