Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грихно, А. О. | - |
dc.contributor.author | Гонта, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T11:46:43Z | - |
dc.date.available | 2024-01-05T11:46:43Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Грихно А. О., Гонта О. І. Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-262 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-260-263.pdf | 148.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.