Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрихно, А. О.-
dc.contributor.authorГонта, О. І.-
dc.date.accessioned2024-01-05T11:46:43Z-
dc.date.available2024-01-05T11:46:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГрихно А. О., Гонта О. І. Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-262uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleФормування концепції тематичного закладу харчування в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-260-263.pdf148.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.