Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870
Title: Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні
Authors: Грихно, А. О.
Гонта, О. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Грихно А. О., Гонта О. І. Формування концепції тематичного закладу харчування в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-262
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44870
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-260-263.pdf148.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.