Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44793
Назва: Поради пророка Мухаммеда щодо харчування та сучасний «суперфуд»
Автори: Ель, Кун Суфіан
Науковий керівник : Лазарєва, В. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ель К. С. Поради пророка Мухаммеда щодо харчування та сучасний «суперфуд». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Лазарєва В. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 273.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44793
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_273.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.