Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44774
Название: Robotics in hospitality (Робототехніка у сфері гостинності)
Авторы: Гордієнко, В. О.
Научный руководитель: Крупей, М. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гордієнко В. О. Robotics in hospitality (Робототехніка у сфері гостинності). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 258.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні представлені кращі інноваційно-технологічні світові практики у сфері готельного бізнесу, що мають широкі перспективи розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44774
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_258.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.