Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЮдічева, О. П.-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:34:37Z-
dc.date.available2022-08-08T19:34:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Юдічева О. П. Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 228-236.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4476-
dc.description.abstractНестачу мікронутрієнтів у раціоні харчування людей називають «прихованим голодом». Існує наступний шлях вирішення даної проблеми – біофортифікація продуктів харчування. Одним із напрямів біофортифікації в Україні може стати використання органічного екологічно безпечного добрива «Ріверм» під час вирощування гарбузових овочів.uk_UA
dc.description.abstractThe lack of micronutrients in the food ration of people is called “hidden hunger”. Among the ways of solving this problem biofortification of foodstuffs is named. One of the ways of fortification in Ukraine can be the use of organic ecologically safe fertilizer “Riverm” during the time of growing pumpkins.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject«Ріверм»uk_UA
dc.subjectгарбузові овочіuk_UA
dc.subjectбіофортифікаціяuk_UA
dc.subjectмікронутрієнтиuk_UA
dc.titleВизначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_37.pdf277.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.