Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44766
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Подворна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Гладкова, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T10:28:55Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T10:28:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гладкова О. С. Chinese cuisine (Китайська кухня). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 253. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44766 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто характеристику китайської кухні і як філософія впливає на китайську їжу. Проаналізовано структуру харчування китайської кухні. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Chinese cuisine (Китайська кухня) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_253.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.