Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44717
Title: Неймінг як інструмент маркетингу в харчовій промисловості
Authors: Тепла, О. М.
Кобута, І. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Тепла О. М., Кобута І. Б. Неймінг як інструмент маркетингу в харчовій промисловості. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 191-193
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44717
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-192-194.pdf128.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.