Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44649
Название: Features of german cuisine (Особливості німецької кухні)
Авторы: Бойко, Д. В.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бойко Д. В. Features of german cuisine (Особливості німецької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 241.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді йде мова про особливості німецької кухні, продукти, які найчастіше вживаються в їжу, страви та напої, різновиди німецької кухні за регіонами країни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44649
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_241.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.