Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44649
Title: Features of german cuisine (Особливості німецької кухні)
Authors: Бойко, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бойко Д. В. Features of german cuisine (Особливості німецької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 241.
Abstract: У доповіді йде мова про особливості німецької кухні, продукти, які найчастіше вживаються в їжу, страви та напої, різновиди німецької кухні за регіонами країни.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44649
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_241.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.