Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44649
Title: | Features of german cuisine (Особливості німецької кухні) |
Authors: | Бойко, Д. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бойко Д. В. Features of german cuisine (Особливості німецької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 241. |
Abstract: | У доповіді йде мова про особливості німецької кухні, продукти, які найчастіше вживаються в їжу, страви та напої, різновиди німецької кухні за регіонами країни. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44649 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_241.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.