Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44418
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛачкова, Л. І.-
dc.contributor.authorЗубов, О. В.-
dc.date.accessioned2023-12-26T10:32:42Z-
dc.date.available2023-12-26T10:32:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗубов О. В. Управління прибутковістю підприємств а. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лачкова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 225.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44418-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУправління прибутковістю підприємств аuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_225-225.pdf119.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.