Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТкачова, С. С.-
dc.contributor.authorЗайцева, Є. Г.-
dc.contributor.authorТютюнник, О. О.-
dc.date.accessioned2023-12-26T08:51:21Z-
dc.date.available2023-12-26T08:51:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗайцева Є. Г., Тютюнник О. О. Конкурентний аналіз ринку кав’ярень міста Харкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ткачова С. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44401-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонкурентний аналіз ринку кав’ярень міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_175.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.