Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРадіонова, О. М.-
dc.contributor.authorДеговцова, І. Г.-
dc.date.accessioned2023-12-26T08:33:59Z-
dc.date.available2023-12-26T08:33:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДеговцова І. Г. Способи просування туристичного продукту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Радіонова О. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44395-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпособи просування туристичного продуктуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_170.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.