Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44353
Название: Торговельний та виробничий методи обліку готової продукції в ресторанному закладі: порівняльний аспект
Авторы: Москальова, Д. В.
Научный руководитель: Кашперська, А. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Москальова Д. В. Торговельний та виробничий методи обліку готової продукції в ресторанному закладі: порівняльний аспект. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кашперська А. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 140.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44353
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_140.pdf1.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.