Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44353
Title: Торговельний та виробничий методи обліку готової продукції в ресторанному закладі: порівняльний аспект
Authors: Москальова, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Кашперська, А. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Москальова Д. В. Торговельний та виробничий методи обліку готової продукції в ресторанному закладі: порівняльний аспект. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кашперська А. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 140.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44353
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_140.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.