Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44341
Title: Особливості обліку інновацій туристичних підприємств
Authors: Кобець, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Нестеренко, І. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кобець А. В. Особливості обліку інновацій туристичних підприємств. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Нестеренко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44341
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_128.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.