Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44149
Название: Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартості
Авторы: Шурдук, І. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шурдук І. В. Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартості. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24-26
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44149
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-25-27.pdf166.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.