Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44041
Title: | Наджинг як технологія впливу на споживача |
Authors: | Малигон, Є. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кулініч, О. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малигон Є. А. Наджинг як технологія впливу на споживача. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кулініч О. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 84. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44041 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_84.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.