Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКулініч, О. А.-
dc.contributor.authorМалигон, Є. А.-
dc.date.accessioned2023-12-20T16:56:20Z-
dc.date.available2023-12-20T16:56:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМалигон Є. А. Наджинг як технологія впливу на споживача. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кулініч О. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44041-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНаджинг як технологія впливу на споживачаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_84.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.