Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44036
Название: ЕКО маркетинг у ресторанному бізнесі
Авторы: Кульбака, А. Р.
Петренко, К. А.
Научный руководитель: Жегус, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кульбака А. Р., Петренко К. А. ЕКО маркетинг у ресторанному бізнесі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 79.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44036
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_79.pdf1.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.