Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44036
Title: ЕКО маркетинг у ресторанному бізнесі
Authors: Кульбака, А. Р.
Петренко, К. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Жегус, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кульбака А. Р., Петренко К. А. ЕКО маркетинг у ресторанному бізнесі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 79.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44036
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_79.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.