Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorПересічна, С. М.-
dc.contributor.authorТарасевич, К. В.-
dc.date.accessioned2022-08-06T05:33:34Z-
dc.date.available2022-08-06T05:33:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 124-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365-
dc.description.abstractРозглянуто якість овочевих страв з використанням дієтичних добавок для учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the quality of vegetable dishes using dietary supplements for students of secondary schools boarding.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectовочеві стравиuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subjectякість стравuk_UA
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UA
dc.titleЯкість овочевих страв із використанням дієтичних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_20.pdf262.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.