Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorПересічна, С. М.-
dc.contributor.authorСушич, М. І.-
dc.date.accessioned2022-08-06T05:27:26Z-
dc.date.available2022-08-06T05:27:26Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Пересічна С. М., Сушич М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 119-123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364-
dc.description.abstractОбґрунтовано новітні технології виробництва страв із кисломолочного сиру функціонального призначення, досліджено їх якість. Побудовано комплексний показник якості страв із кисломолочного сиру.uk_UA
dc.description.abstractGrounded latest technology with cottage cheese dishes with cottage cheese functionality, investigated their quality. We construct a composite index of quality dishes with cottage cheese.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкисломолочний сирuk_UA
dc.subjectякість стравuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.titleЯкість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_19.pdf311.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.