Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пересічний, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пересічна, С. М. | - |
dc.contributor.author | Сушич, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T05:27:26Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T05:27:26Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Сушич М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 119-123. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано новітні технології виробництва страв із кисломолочного сиру функціонального призначення, досліджено їх якість. Побудовано комплексний показник якості страв із кисломолочного сиру. | uk_UA |
dc.description.abstract | Grounded latest technology with cottage cheese dishes with cottage cheese functionality, investigated their quality. We construct a composite index of quality dishes with cottage cheese. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний сир | uk_UA |
dc.subject | якість страв | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.title | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_19.pdf | 311.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.