Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Естетична подача страв – відмінний апетитМельник, Т. В.; Матиящук, О. В.; Корецька, І. Л.
2022Особливості управління готельним господарствомПарфенюк, А. М.; Гібкін, К. Р.
2022Ресторанний бізнес України під час війниСолодкова, Д. І.; Гібкін, К. Р.
2022Особливості популяризації української кухні за кордономПолотай, Б. Я.
2022Рrerequisites for the introduction of revenue management in hotel enterprisesMelnyk, I.
2022Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л.
2022Оцінка зміни сили зв’язку луска-шкіра при зберіганні коропа в охолодженому виглядіЧервоний, В. М.; Кононікін, В. Д.
2022Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловостіХребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.
2022Використання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів)Янюк, О. В.; Груник, Е.; Баблюк, С.
2022Використання нетрадиційної овочевої сировини для дитячих зубних пастЧаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В.