Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заплетніков, І. М. | - |
dc.contributor.author | Пільненко, А. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T18:10:19Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T18:10:19Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 84-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359 | - |
dc.description.abstract | Визначено значення нормальної, тангенціальної швидкості різання та коефіцієнта ковзання в разі маятникового способу подачі продукту на дисковий ніж. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the value of normal, tangential cutting speed and the slip coefficient for the pendulum method feed product to the disk blade are defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | різання | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт ковзання | uk_UA |
dc.subject | дисковий ніж | uk_UA |
dc.title | Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_14.pdf | 341.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.