Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаплетніков, І. М.-
dc.contributor.authorПільненко, А. К.-
dc.date.accessioned2022-08-05T18:10:19Z-
dc.date.available2022-08-05T18:10:19Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗаплетніков І. М., Пільненко А. К. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 84-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4359-
dc.description.abstractВизначено значення нормальної, тангенціальної швидкості різання та коефіцієнта ковзання в разі маятникового способу подачі продукту на дисковий ніж.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the value of normal, tangential cutting speed and the slip coefficient for the pendulum method feed product to the disk blade are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрізанняuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт ковзанняuk_UA
dc.subjectдисковий ніжuk_UA
dc.titleПобудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продуктуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_14.pdf341.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.