Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капліна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Миронов, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T17:40:19Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T17:40:19Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Капліна Т. В., Миронов Д. А. Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 52-58 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4355 | - |
dc.description.abstract | Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини, обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва, указано основні технологічні параметри. | uk_UA |
dc.description.abstract | To research the use of herbal extracts with berries rose hips, buckthorn and viburnum crushed in the vortex layer of ferromagnetic particles in the technology of soft drinks. An technological scheme of production, are the main technological parameters. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | екстракти | uk_UA |
dc.subject | шипшина | uk_UA |
dc.subject | обліпиха | uk_UA |
dc.subject | калина | uk_UA |
dc.subject | безалкогольні напої | uk_UA |
dc.subject | вихровий шар | uk_UA |
dc.title | Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_10.pdf | 281.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.