Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапліна, Т. В.-
dc.contributor.authorМиронов, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-08-05T17:40:19Z-
dc.date.available2022-08-05T17:40:19Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКапліна Т. В., Миронов Д. А. Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 52-58uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4355-
dc.description.abstractДосліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини, обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва, указано основні технологічні параметри.uk_UA
dc.description.abstractTo research the use of herbal extracts with berries rose hips, buckthorn and viburnum crushed in the vortex layer of ferromagnetic particles in the technology of soft drinks. An technological scheme of production, are the main technological parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекстрактиuk_UA
dc.subjectшипшинаuk_UA
dc.subjectобліпихаuk_UA
dc.subjectкалинаuk_UA
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectвихровий шарuk_UA
dc.titleТехнологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_10.pdf281.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.