Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorФедорова, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-08-05T16:39:02Z-
dc.date.available2022-08-05T16:39:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Федорова Д. В. Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 21-27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4351-
dc.description.abstractЗа результатами теоретичних досліджень визначено перспективи виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з використанням активованої води з резонансною мікрокластерною структурою, наведено технологічні переваги її застосування в технологіях харчової продукції.uk_UA
dc.description.abstractAccording to the theoretical research the perspectives of health food production with the use of activate water with resonant mikroklaster structure and the technological advantages of mikroklaster water in food technology are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectактивована водаuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectхарчова продукція оздоровчого призначенняuk_UA
dc.subjectмікрокластерна структураuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_6.pdf249.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.