Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43486
Назва: Усовершенствование технологии производства продукции КРС
Інші назви: Improvement of technology of production of goods of cattle
Автори: Гридасов, А. В.
Васюренко, Л. В.
Васюренко, Д. Е.
Гридасов, В. И.
Тимченко, Н. Н.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гридасов А. В., Васюренко Л. В., Васюренко Д. Е., Гридасов В. И., Тимченко Н. Н. Усовершенствование технологии производства продукции КРС. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 91-95.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120
Короткий огляд (реферат): Рассматривается возможность получения максимального количества молока от одной коровы. Предложено с помощью метода получения от одной коровы двух, трех, четырех телят и улучшенной методики скармливания кормов, а также соблюдения правил подготовки коров K доению, микроклимата для животных, повысить продуктивность коров до уровня более 12 тыс. литров молока в год
Розглядається можливість отримання максимальної кількості молока від однієї корови. Запропоновано за допомогою методу отримання від однієї корови двох, трьох, чотирьох телят і поліпшеної методики згодовування кормів, а також дотримання правил підготовки мікроклімату для тварин, підвищити продуктивність корів до рівня більше 12 тис. літрів молока в рік
Possibility of receipt of maximal amount of milk is examined from one cow. It is offered by means of method of receipt from one cow two, three, four cow and improved methodology of feeding of forage, and also observance of rules of preparation of microclimate for animals, to promote the productivity of cows to the level more than 12 thousand litres of milk in a year
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43486
Розташовується у зібраннях:Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_120_2012_91-95.pdf358.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.