Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гридасов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Васюренко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Васюренко, Д. Е. | - |
dc.contributor.author | Гридасов, В. И. | - |
dc.contributor.author | Тимченко, Н. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T14:06:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T14:06:22Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Гридасов А. В., Васюренко Л. В., Васюренко Д. Е., Гридасов В. И., Тимченко Н. Н. Усовершенствование технологии производства продукции КРС. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 91-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43486 | - |
dc.description.abstract | Рассматривается возможность получения максимального количества молока от одной коровы. Предложено с помощью метода получения от одной коровы двух, трех, четырех телят и улучшенной методики скармливания кормов, а также соблюдения правил подготовки коров K доению, микроклимата для животных, повысить продуктивность коров до уровня более 12 тыс. литров молока в год | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглядається можливість отримання максимальної кількості молока від однієї корови. Запропоновано за допомогою методу отримання від однієї корови двох, трьох, чотирьох телят і поліпшеної методики згодовування кормів, а також дотримання правил підготовки мікроклімату для тварин, підвищити продуктивність корів до рівня більше 12 тис. літрів молока в рік | uk_UA |
dc.description.abstract | Possibility of receipt of maximal amount of milk is examined from one cow. It is offered by means of method of receipt from one cow two, three, four cow and improved methodology of feeding of forage, and also observance of rules of preparation of microclimate for animals, to promote the productivity of cows to the level more than 12 thousand litres of milk in a year | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120 | - |
dc.title | Усовершенствование технологии производства продукции КРС | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of technology of production of goods of cattle | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_120_2012_91-95.pdf | 358.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.