Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorПанікарова, Б. О.-
dc.date.accessioned2022-08-05T15:44:36Z-
dc.date.available2022-08-05T15:44:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТоряник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 7-15.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4348-
dc.description.abstractНадано результати досліджень впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на вологозв’язуючу здатність та рухливість води в рибних фаршевих системах. Визначення рухливості води проводилося за допомогою імпульсного спектрометра ЯМР.uk_UA
dc.description.abstractIn the article is given results of researches of the effect of protein supplement based on fish collagen raw materials on the moisture-binding ability and mobility of water in fish minced systems. Determining the condition of water conducted pulsed NMR spectrometer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілкової добавкиuk_UA
dc.subjectрибні фаршеві системиuk_UA
dc.subjectколагеновмісна сировинаuk_UA
dc.subjectвологозв’язуюча здатністьuk_UA
dc.titleДослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_4.pdf356.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.