Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4348
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Панікарова, Б. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T15:44:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T15:44:36Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Торяник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 7-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4348 | - |
dc.description.abstract | Надано результати досліджень впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на вологозв’язуючу здатність та рухливість води в рибних фаршевих системах. Визначення рухливості води проводилося за допомогою імпульсного спектрометра ЯМР. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article is given results of researches of the effect of protein supplement based on fish collagen raw materials on the moisture-binding ability and mobility of water in fish minced systems. Determining the condition of water conducted pulsed NMR spectrometer. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | білкової добавки | uk_UA |
dc.subject | рибні фаршеві системи | uk_UA |
dc.subject | колагеновмісна сировина | uk_UA |
dc.subject | вологозв’язуюча здатність | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_4.pdf | 356.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.