Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Назва: | Установлення раціональних режимів сушіння капусти |
Автори: | Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. Тарасенко, Т. А. |
Ключові слова: | сушіння;капуста;сушіння капусти;змішане теплопідведення |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 3-7. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено кінетику сушіння капусти за діапазону температур
способом зі змішаним теплопідведенням. Установлено регідратаційні
властивості сушеної капусти за різних температур сушіння та відновлювача.
Визначено раціональні режими сушіння капусти за температури 50° C і
тривалістю 98…60² с. The kinetics of drying temperature range of cabbage mixed teplopodvedeniem way. Regidratatsionnіe established properties of dried cabbage at different drying temperatures and a reducing agent. The rational modes of drying cabbage at 50° C and duration of 98 ... 60² c. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_3.pdf | 409.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.