Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Назва: Установлення раціональних режимів сушіння капусти
Автори: Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Тарасенко, Т. А.
Ключові слова: сушіння;капуста;сушіння капусти;змішане теплопідведення
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А. Установлення раціональних режимів сушіння капусти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 3-7.
Короткий огляд (реферат): Досліджено кінетику сушіння капусти за діапазону температур способом зі змішаним теплопідведенням. Установлено регідратаційні властивості сушеної капусти за різних температур сушіння та відновлювача. Визначено раціональні режими сушіння капусти за температури 50° C і тривалістю 98…60² с.
The kinetics of drying temperature range of cabbage mixed teplopodvedeniem way. Regidratatsionnіe established properties of dried cabbage at different drying temperatures and a reducing agent. The rational modes of drying cabbage at 50° C and duration of 98 ... 60² c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4345
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_3.pdf409.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.