Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43421
Назва: | Применение контактной задачи теории упругости при выборе рациональных конструктивных параметров фасонного шипа молотилки кукурузы |
Інші назви: | Застосування контактної задачі теорії пружності при виборі раціональних конструктивних параметрів фасонного шипа молотарки кукурудзи Application of contact task of theory of resiliency at the choice of rational structural parameters of the shaped thorn of threshing machine of corn |
Автори: | Брагинец, Н. В. Бахарев, Д. Н. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Брагинец Н. В., Бахарев Д. Н. Применение контактной задачи теории упругости при выборе рациональных конструктивных параметров фасонного шипа молотилки кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 9-15. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120 |
Короткий огляд (реферат): | Предложена математическая модель, описывающая контактную проблему Г. Герцы, в случае если площадка контакта участка поверхности зерна кукурузы с поверхностью фасонного шипа отлична от эллиптической. Запропонована математична модель, що описує контактну проблему Г. Герца, у випадку якщо майданчик контакту ділянки поверхні зерна кукурудзи з поверхнею фасонного шипа відмінний від еліптичного. A mathematical model, describing a contact problem H Hertz, is offered, in case if the ground of contact of area of surface of grain of corn with the surface of the shaped thorn is different from elliptic. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43421 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_120_2012_9-15.pdf | 362.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.