Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43420
Название: Проектування підприємств галузі: навч.-метод. посіб. (метод. вказ.) до виконання лаб. робіт з дисц. зі спец. 181 «Харчові технології»
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Проектування підприємств галузі: навч.-метод. посіб. (метод. вказ.) виконання лаборат. робіт з дисц. для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова; ДБТУ. Харків: [б. в.], 2023. 113 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43420
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_proektuv_pidrpryyem_haluzi_181_23.pdf4.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.