Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43327
Title: Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв
Authors: Штепа, Р. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Семенюк, Д. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Штепа Р. В. Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Семенюк Д. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 262.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43327
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_262.pdf728.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.