Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorПак, А. О.-
dc.contributor.authorСеменов, А. А.-
dc.contributor.authorМаркатов, Б. В.-
dc.date.accessioned2023-12-08T09:51:00Z-
dc.date.available2023-12-08T09:51:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСеменов А. А., Маркатов Б. В. Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 249.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43314-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового просторуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_249.pdf727.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.