Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.advisorІбаєв, Е. Б.-
dc.contributor.authorЧорненький, Є. М.-
dc.contributor.authorМельник, М. І.-
dc.contributor.authorМалихін, А. Є.-
dc.contributor.authorБордукова, П. С.-
dc.date.accessioned2023-12-07T13:16:42Z-
dc.date.available2023-12-07T13:16:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧорненький Є. М., Мельник М. І., Малихін А. Є., Бордукова П. С. Спосіб обігрівання роторно-плівкового апарата для виробництва рослинних концентратів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 223.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43230-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб обігрівання роторно-плівкового апарата для виробництва рослинних концентратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_223.pdf738.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.