Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorМельник, М. І.-
dc.contributor.authorТрохименко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-12-07T12:40:10Z-
dc.date.available2023-12-07T12:40:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМельник М. І., Трохименко О. С. Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Ляшенко Б. В., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43213-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_206.pdf738.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.