Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43086
Title: | Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктів |
Authors: | Гузенко, В. В. Василенко, М. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дейниченко, Г. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гузенко В. В., Василенко М. О. Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дейниченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 192. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43086 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_192.pdf | 739.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.