Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43086
Title: Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктів
Authors: Гузенко, В. В.
Василенко, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Дейниченко, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гузенко В. В., Василенко М. О. Аналіз екологічної складової в розробці процесів виробництва пектинопродуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дейниченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 192.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43086
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_192.pdf739.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.