Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43083
Title: Дослідження процесу термічної обробки коренеплодів під час проведення комбінованого способу очищення
Authors: Гавриленко, С. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Золотухіна, І. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гавриленко С. В. Дослідження процесу термічної обробки коренеплодів під час проведення комбінованого способу очищення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Золотухіна І. В., Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 189.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43083
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_189.pdf751.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.