Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСподар, К. В.-
dc.contributor.advisorАндріюк, Е. І.-
dc.contributor.authorЩербак, І. Ю.-
dc.date.accessioned2023-12-05T08:46:59Z-
dc.date.available2023-12-05T08:46:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЩербак І. Ю. Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Сподар К. В., Андріюк Е. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43069-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_179.pdf709.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.