Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42952
Название: Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса
Авторы: Маренич, Т. Г.
Амбросов, В. Я.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Маренич Т. Г., Амбросов В. Я. Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». 2012. С. 10-19.
Краткий осмотр (реферат): Розглядаються питання прискорення темпів виробництва м'яса у сільськогосподарських підприємствах за рахунок організаційно-економічних заходів та інтенсифікації ведучих галузей тваринництва.
The questions of acceleration of rates of production of meat are examined in agricultural enterprises due to organizational and economic measures and intensification of leading industries of stock-raising.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42952
Располагается в коллекциях:Випуск 125: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_125_2012_3.pdf294.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.